Het project

Ik was in 2008 als freelance dtp’er veel bij Okkinga aan het werk. Voor Staco Nederland was een enorme klus binnengehaald: de opmaak van 60 technische brochures in 5 talen, waaronder Tsjechisch. De complete studio en een aantal freelancers werd ingezet om de klus te klaren. Alleen de organisatie liep volledig spaak: medewerkers wisten van elkaar niet meer waaraan gewerkt werd. Correcties volgden op correcties die nog niet eens uitgevoerd waren. Kortom: paniek en een dreigend fiasco.

Ik heb toen bij traffic aangeboden om de organisatie van deze klus op mij te nemen omdat ik wel zag waar de problemen zaten. Dat was oké en vanaf dat moment kwam de rust weer in het project en hebben we als team de klus geklaard.

Efficiënt, op tijd en zonder fouten. Okkinga blij, klant blij, ik blij.

Wel lang geleden. Alleen deze foto heb ik nog kunnen vinden.