Diensten

Praktisch inzetbare opmaak-oplossingen die jouw studio helpen om meer rendement te halen uit je grafische producties.

Project­begeleiding

Van grote / complexe grafische projecten een succes maken.

Automatiseren

Grafische opmaak sneller, automatisch en zonder fouten laten verlopen.

Efficiëntie verbeteren

Sneller en beter produceren zonder in te leveren op kwaliteit.

Opleiden

Blijven leren om nóg beter te worden in je eigen vakgebied.

Projectbegeleiding

Van grote / complexe grafische projecten een succes maken

Automatiseren

Grafische opmaak sneller, automatisch en zonder fouten laten verlopen

Efficiëntie verbeteren

Sneller en beter produceren zonder in te leveren op kwaliteit

Opleiden

Blijven leren om nóg beter te worden in je eigen vakgebied

  • Projectbegeleiding

Hulp bij grote / complexe grafische projecten

Heb je een megaklus waarbij een groot aantal brochures, folders of andere uitingen met wisselende inhoud gevuld moeten worden, dan wil je dat natuurlijk zo snel en foutloos mogelijk doen. Iets waar je opmaak-studio mogelijk niet op is ingericht qua kennis en bezetting. – Ik kan je daarmee helpen.

Wat je krijgtWat het oplevert voor jouw bedrijf
Voorstel projectaanpakAdvies over de juiste aanpak van het project: planning, organisatie en benodigde middelen.
Technisch dtp-adviesIk breng mogelijke valkuilen en problemen bij de opmaak in kaart en geef advies hoe je deze kunt voorkomen of oplossen.
BasisdocumentEen goed werkend basisdocument dat op de snelst mogelijke manier met content gevuld kan worden. De mogelijke valkuilen en problemen zijn daarbij getackeld en de kwaliteit is onverminderd hoog.
ProjectleiderEen ervaren senior die jouw medewerkers ondersteunt, die zonodig bijstuurt, technische bijstand verleent en permanent de vinger aan de pols houdt.
Extra handenMet een stevige pool van freelancers achter de hand kan er extra gas gegeven worden op het project wanneer je niet genoeg medewerkers beschikbaar hebt om de klus op tijd te klaren.

Wat krijg je en wat levert het op voor jouw bedrijf:

Advies over de juiste aanpak van het project: planning, organisatie en benodigde middelen.

Ik breng mogelijke valkuilen en problemen bij de opmaak in kaart en geef advies hoe je deze kunt voorkomen of oplossen.

Een goed werkend basisdocument dat op de snelst mogelijke manier met content gevuld kan worden. De mogelijke valkuilen en problemen zijn daarbij getackeld en de kwaliteit is onverminderd hoog.

Een ervaren senior die jouw medewerkers ondersteunt, die zonodig bijstuurt, technische bijstand verleent en permanent de vinger aan de pols houdt.

Met een stevige pool van freelancers achter de hand kan er extra gas gegeven worden op het project wanneer je niet genoeg medewerkers beschikbaar hebt om de klus op tijd te klaren.

  • Automatiseren

Automatiseren van je grafische werk

We hebben allemaal wel grotere of kleinere opmaakklussen waarbij je denkt: kan dat nou niet sneller of nog liever: automatisch? Dat zou mij zó veel tijd schelen! Nou, vaak kan dat dus wel. – Ik kijk graag met je mee naar de opmaak die je graag geautomatiseerd zou willen hebben en de kans is groot dat ik een oplossing voor je heb.

Wat je krijgtWat het oplevert voor jouw bedrijf
IntakeEen quick scan door mij als onafhankelijk expert die je snel inzicht oplevert in je werkproces.
AdviesrapportEen overzicht van verbeterpunten in je werkproces. Een aantal kun je meestal meteen zelf al doorvoeren met direct resultaat in je dagelijkse werk.
Geautomatiseerde oplossingDe oplossing waarmee je geautomatiseerd je herhalende werkzaamheden kunt uitvoeren. Vele malen sneller dan voorheen en minder kans op fouten en onregelmatigheden.
Overdracht en trainingIk leg je precies uit hoe de oplossing werkt en hoe je ermee om moet gaan. Eventueel leer ik je ook hoe je eigenhandig (kleine) aanpassingen kunt doen.
Technische ondersteuningIk ben altijd bereikbaar voor vragen of problemen.

Wat krijg je en wat levert het op voor jouw bedrijf:

Een quick scan door mij als onafhankelijk expert die je snel inzicht oplevert in je werkproces.

Een overzicht van verbeterpunten in je werkproces. Een aantal kun je meestal meteen zelf al doorvoeren met direct resultaat in je dagelijkse werk.

De oplossing waarmee je geautomatiseerd je herhalende opmaakwerkzaamheden kunt uitvoeren. Vele malen sneller dan voorheen en minder kans op fouten en onregelmatigheden.

Ik leg je precies uit hoe de oplossing werkt en hoe je ermee om moet gaan. Eventueel leer ik je ook hoe je eigenhandig (kleine) aanpassingen kunt doen.

Ik ben altijd bereikbaar voor vragen of problemen.

  • Efficiëntie verbeteren

Jouw bestaande producties verbeteren en stroomlijnen

Vaste, terugkerende producties van folders, magazines of andere periodieken, om maar wat te noemen, zijn typisch werkzaamheden waarbij efficiëntieverbetering grote impact kan hebben op bijvoorbeeld de winstmarge of de werkdruk in de studio. – Ik help jou om die verbeteringen te vinden en door te voeren.

Wat je krijgtWat het oplevert voor jouw bedrijf
IntakeEen quick scan door mij als onafhankelijk expert die je snel inzicht oplevert in je werkproces.
VerbeterplanEen overzicht van verbeterpunten in je werkproces. Een aantal kun je meestal meteen zelf al doorvoeren met direct resultaat in je dagelijkse werk. Aan de hand van een verbeterplan bespreken we hoe en wanneer de verbeteringen het beste kunnen worden doorgevoerd.
ImplementatieDe verbeteringen worden bedacht, ontwikkeld, getest, doorgevoerd, nogmaals uitvoerig getest en werkend opgeleverd.
Overdracht en trainingTraining van je medewerkers over de geleverde verbeteringen. Zo kunnen zij efficiënter en met meer kennis en vertrouwen werken aan jouw communicatiemiddelen.
Technische ondersteuningIk ben altijd bereikbaar voor vragen of problemen.

Wat krijg je en wat levert het op voor jouw bedrijf:

Een quick scan door mij als onafhankelijk expert die je snel inzicht oplevert in je werkproces.

Een overzicht van verbeterpunten in je werkproces. Een aantal kun je meestal meteen zelf al doorvoeren met direct resultaat in je dagelijkse werk. Aan de hand van een verbeterplan bespreken we hoe en wanneer de verbeteringen het beste kunnen worden doorgevoerd.

De verbeteringen worden door mij bedacht, ontwikkeld, getest, doorgevoerd, nogmaals uitvoerig getest en werkend opgeleverd.

Training van je medewerkers over de geleverde verbeteringen. Zo kunnen zij efficiënter en met meer kennis en vertrouwen werken aan jouw communicatiemiddelen.

Ik ben altijd bereikbaar voor vragen of problemen.

  • Opleiden

Jij wordt nóg beter in je vak

“Ik heb écht geen tijd om dat zelf allemaal uit te zoeken.”, “Ik weet wel dat het kan, maar ik weet alleen niet hoe.” Een paar uitspraken die ik met enige regelmatig hoor. – Ik kan je alles leren wat je zou willen weten over Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. En nog veel meer.

Wat je krijgtWat het oplevert voor jouw bedrijf
IntakeWe bespreken de technieken die je wilt leren en wat je al kent in het softwarepakket. Door inzicht te krijgen in je startniveau kan ik het lesprogramma exact op jouw niveau laten aansluiten.
Lesstof op maatAlle behandelde stof heeft direct of indirect te maken met de technieken die je wilt leren. Zo wordt er geen tijd verspild aan kennis die je toch niet gaat gebruiken.
Opdrachten uit de praktijkWe nemen die ene opdracht erbij toen je je realiseerde dat je kennis te kort kwam. We gaan samen die opdracht met de nieuw opgedane kennis ‘rocken!’. En om te zien of je alles begrepen hebt krijg je van mij een vergelijkbare opdracht die je zelf alleen gaat fixen.
Video-instructiesJe krijgt na de training een serie korte filmpjes om de belangrijkste kennisfeiten er nog een keer bij te kunnen halen als je het even niet meer weet.
Nazorg op afstandIk ben beschikbaar voor ondersteuning via Zoom. Ook als het al een tijdje geleden is dat je de training hebt gevolgd.

Wat krijg je en wat levert het op voor jouw bedrijf:

We bespreken de technieken die je wilt leren en wat je al kent in het softwarepakket. Door inzicht te krijgen in je startniveau kan ik het lesprogramma exact op jouw niveau laten aansluiten.

Alle behandelde stof heeft direct of indirect te maken met de technieken die je wilt leren. Zo wordt er geen tijd verspild aan kennis die je toch niet gaat gebruiken.

We nemen die ene opdracht erbij toen je je realiseerde dat je kennis te kort kwam. We gaan samen die opdracht met de nieuw opgedane kennis ‘rocken!’. En om te zien of je alles begrepen hebt krijg je van mij een vergelijkbare opdracht die je zelf alleen gaat fixen.

Je krijgt na de training een serie korte filmpjes om de belangrijkste kennisfeiten er nog een keer bij te kunnen halen voor als je het even niet meer weet.

Ik ben beschikbaar voor ondersteuning via GoogleMeet. Ook als het al een tijdje geleden is dat je de training hebt gevolgd.

Niet zeker welke dienst voor jou het meest geschikt is?

Boek een gratis en vrijblijvend adviesgesprek van een halfuur waarin we over jouw bedrijf en je werk praten. Waar loop je tegenaan en wat zou je veranderd willen zien? – Samen bepalen wat er nodig is om je doel te bereiken.